SAMO ŠTO NIJE ZAPLAKAO: Novak Đoković baš emotivno doživeo povratak tenisu

D. N.

21. 02. 2022. u 21:55

NOVAK Đoković se vratio teniskim takmičenjima, i to u velikom stilu. A nije mu bilo lako, posle proživljene drame u Australiji, iz koje je proteran.

САМО ШТО НИЈЕ ЗАПЛАКАО: Новак Ђоковић баш емотивно доживео повратак тенису

FOTO: Tanjug/AP

Protiv Lorenca Musetija, mladog Italijana koji mu je uzeo dva seta na Rolan Garosu 2021, Nole nije imao previše sportske milosti. Ali, kada je buran meč završen, emocije koje su na momenat pokuljale u drugom setu, ponovo su stupile na scenu. Uostalom, pogledajte u galeriji koja je pred vama kako je Nole sve to doživeo.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

ŠTA OTKRIVA JMBG: Značenje prvih sedam cifara sigurno znate - a šta ostalih šest govore o vama