ŠTA SE KRIJE IZA SVAĐE BENA I DŽENIFER? Bivša žena mu pravi probleme, a Aflek zbog svega polako gubi kontrolu

Novosti online

16. 12. 2021. u 12:01

BEN Aflek nedavno je uhvaćen u žustroj raspravi s bivšom suprugom Dženifer Garner, a o razlozima se danima nagađa.

ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА СВАЂЕ БЕНА И ЏЕНИФЕР? Бивша жена му прави проблеме, а Афлек због свега полако губи контролу

Foto: Profimedia

Dženifer Garner i Ben Aflek nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima, a najnoviji događaj mnoge je zaintrigirao.

U javnost su se pojavile fotografije od pre nekoliko dana na kojima Ben maše rukama i izgleda ljutito dok ga bivša supruga gleda, pa su se povodom toga stvorile glasine o svađi i gubljenju kontrole.

Nedugo nakon toga, krenule su spekulacije o tome zašto se par svađao, a mnogi su naveli da je uzrok sukoba Benova sadašnja devojka Dženifer Lopez i to što Ben više vremena provodi sa njenom decom nego sa svojom.

Ipak, neki su zaključili da su razgovari o Benovoj bivšoj, mladoj kubanskoj glumici Ani De Armas s kojom je Ben bio godinu dana.

Naime, Ben i Ana upoznali su se na snimanju erotskog trilera "Deep Water" koji je trebalo da ugleda svetlo dana 14. januara, ali to je otkazano jer navodno bivši par ne može da bude u istoj prostoriji zajedno te su oboje odbacili mogućnost zajedničkog promovisanja filma.

Navodno je to jako uzrujalo oskarovca, pa neki nagađaju da je to objašnjavao i svojoj bivšoj supruzi koja mu je ostala bliska prijateljica. 

Par se venčao u junu 2009. godine i dobili su ćerke Violet i Serafin Rouz i sina Semjuela. Razveli su se 2018. godine. Ipak, ostali su u dobrim odnosima zbog dece, a ona je uz njega bila i nakon što je posrnuo i završio na još jednoj rehabilitaciji zbog zavisnosti od alkohola. Takođe, Dženifer odobrava pomirenje s Džej Lo, jer joj je najbitnije da su deca srećna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo