RASPRAVA NASRED ULICE: Ben Aflek i DŽenifer Garner u nezgodnoj situaciji, zamerila mu nešto što se neće dopasti DŽej Lo (FOTO)

Novosti online

15. 12. 2021. u 00:27

GLUMCA Bena Afleka danas su paparaci uslikali u više nego nezgodnoj situaciji.

РАСПРАВА НАСРЕД УЛИЦЕ: Бен Афлек и Џенифер Гарнер у незгодној ситуацији, замерила му нешто што се неће допасти Џеј Ло (ФОТО)

Foto: EPA

Ispred škole koju pohađaju njihova deca ušao je u žestoku raspravu sa bivšom suprugom Dženifer Garner, a koliko su mu "popustile kočnice" svedoči i to što je sve vreme mahao rukama i hvatao se za glavu.

Zapravo, već neko vreme šuška se da Dženifer Garner ne odobrava "Benifer" jer smatra da je Ben više posvećen drugoj strani nego sopstvenoj deci, ali je to glumica u više navrata demantovala.

- Bitno je da je Ben dobar otac i mi smo pre svega dužni da decu izvedemo na pravi put - rekla je jednom prilikom glumica i dodala da ne ulazi u to sa kim se njen bivši suprug zabavlja.

Sa druge strane, Ben je više puta uslikan sa svojom i decom Lopezove, koja se sjajno slažu, ako je verovati čestim paparaco fotografijama, a neki smatraju da je upravo tu ključ problema.

Navodno, po pričama različitih izvora, Garnerovu nervira što je Ben više posvećen deci Džej Lo, i što često njihovu decu izvlači iz škole kako bi ih vodio na različita putovanja koja su hirovi latino pevačice, zbog čega su popustili sa ocenama, kao i da smatra da bi glumac trebalo više da obrati pažnju na njih jer su sada u osetljivim godinama.

Očevici sa lica mesta ne znaju oko čega su se Ben i njegova bivša supruga tačno prepirali, ali su potvrdili da su se strasti ubrzo smirile, te da su zajedno pregledali i papire koje su im prosledili nastavnici, a potom otišli odvojenim putevima.

(Wanted.Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi