MALI O BUDŽETU: U prva dva meseca je ostvaren suficit od 7,5 milijardi dinara

Tanjug

27. 03. 2021. u 10:53

SRBIJA je u prva dva meseca ove godine ostvarila suficit u budžetu od oko 7,5 milijardi dinara, izjavio je danas ministar finansija Siniša Mali.

МАЛИ О БУЏЕТУ: У прва два месеца је остварен суфицит од 7,5 милијарди динара

Foto Tanjug

- Dakle, imamo novca da isplatimo i pokrijemo treći paket pomoći privredi i građanima - rekao je Mali gostujući na Pinku.

Ističe da srpska privreda dobro ide i da je država uprkos koroni uspela da ostvari suficit u budžetu.

- Srbija je izbegla najgore scenarije koje vidite u nekim durgim zemljama. Sa druge strane, masovna vakcinacija, po kojoj smo prvi ili drugi Evropi daje svoje rezultate, i očekujem i pozivam sve građane da se vakcinišu - naveo je Mali.

Dodaje da je to jedini način da pobedimo koronu i da će Srbija, što pre završi sa tim, moći potpuno da otvori ekonomiju i vrati se u normalan život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!