GRAĐANI, VAŽNO OBAVEŠTENJE! Ministar Mali saopštio - Ko se ne registruje do ovog datuma, gubi pravo na novac

Novosti online

27. 03. 2021. u 10:08

MINISTAR finasnija Siniša Mali rekao je danas da je u četvrtak Vlada usvojila 3 nova zakona koji se odnose na finansijsku podršku građanima tokom epidemije korona virusa

ГРАЂАНИ, ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ! Министар Мали саопштио - Ко се не региструје до овог датума, губи право на новац

Siniša Mali / Foto Tanjug

Gostujući na televiziji Pink, ministar finansija je saopštio veoma važne tehničke detalje koji se tiči prijavljivanja i isplate finansijske podrške iz državne kase.

- 60 evra dideljujemo svim punoletnim građanima. 28. aprila kreću prijave. Nema dve prijave, ko se prijavi od 28. aprila do 15. maja prijavio se, biće samo jedna prijava za novčanu pomoć - saopštio je Mali.

On je dodao i da će penzioneri u septembru na već odborenih 60 evra dobiti još dodatnih 50 evra pomoći pri čemu se neće morati prijavljivati.

- Za penzionere dodatno na tih 60 evra izdvajamo 50 evra u septembru. Kao što je bilo i prošlog puta, penzioneri se neće morati prijavljivati za pomoć njima će automatski biti isplaćen novac - rekao je Siniša Mali i dodao da će i nezaposleni moći da se prijave za dodatnu pomoć.

- Dodatnih 60 evra dobiće nezaposleni zbog ekonomske krize izazvane pandemijom korona virusa - zaključio je ministar finansija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!