NASTAVAK SARADNJE UZ OBUKU ZAPOSLENIH: Gradonačelnik Šapca razgovsarao sa predstavnicima japanske kompanije

V. MITRIĆ

17. 02. 2021. u 23:00

GRADONAČELNIK Šapca dr Aleksandar Pajić sastao se sa predstavnicima kompanije Jazaki, sa Andreasom Di Većeom, potpredsednikom proizvodnje i logistike i šefom prodaje Jazaki Evropa.

НАСТАВАК САРАДЊЕ УЗ ОБУКУ ЗАПОСЛЕНИХ: Градоначелник Шапца разговсарао са представницима јапанске компаније

Foto: GU Šabac

Sa njima je razgovarao o nastavku uspešne saradnje između Grada Šapca i ove kompanije.

- Razgovarali smo o nastavku petogodišnjeg ugovora ove kompanije u našem gradu, o ulaganju u obuku zaposlenih i stvaranju kvalifikovane radne snage u našem Trening centru na Letnjikovcu. Ti novi lideri treba da u budućnosti budu menadžment kompanije. Rukovodioci ovog giganta istakli su da u narednih 15 godina vide Šabac kao grad Jazakija. Radujem se što će ova kompanija nastaviti da posluje u našem gradu i da zapošljava veliki broj sugrađana. Grad Šabac će učiniti sve da se smanji stopa nezaposlenosti - kaže gradonačelnik Pajić.

Sastanku su u ime Grada Šapca prisustvovali i Blaža Knežević, zamenik gradonačelnika, Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca i Živan Bajić član Gradskog veća zaduženim za privredu.

U ime kompanije Jazaki sagovornici gradskih funkcionera bili su i Turgut Korkut, generalni menadžer Jazakija u Šapcu, Vladimir Janković, menadžer finansija, Miloš Davidović, regionalni menadžer ljudskih resursa i Nemanja Đurđević, menadžer ljudskih resursa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave