MINISTARSTVO RUDARSTVA I ENERGETIKE: EPS Može i mora bolje da radi

J. Su.

10. 11. 2020. u 14:44

ELEKTROPRIVREDA Srbije mora i može da radi bolje, jer je ovo preduzeće jedno od najvažnijih u zemlji. Resorno ministarstvo će pokrenuti izmene nekoliko važnih zakona, a pre svega onih koji se tiču energetike, efikasnog korišćenja energije, rudarstva, ali i izradu novog Zakona o obnovljivim izvorima energije.

МИНИСТАРСТВО РУДАРСТВА И ЕНЕРГЕТИКЕ: ЕПС Може и мора боље да ради

Foto Tanjug

Ovo je juče izjavila Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike, posle sastanka sa direktorom EPS Miloradom Grčićem.

Kako je rekla, ministarstvo koje vodi planira da sve što radi učini najboljim mogućim, da to uključuje podršku javnim preduzećima i ljudima koji ih vode, ali da to očekuje i od njih.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva rudarstva i energetike, direktor EPS Milorad Grčić upoznao je ministarku sa njihovim poslovanjem i projektima koji se trenutno realizuju. Reč je o izgradnji postrojenja TE Kostolac, modernizaciji sistema TENT A i adaptaciji brodske prevodnice u sastavu HE Đerdap 2.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo