BEZ NADE ZA PUTOVANJA: Još uvek nema ponuda od osiguravača za agencije

J.Su.

21. 10. 2020. u 16:04 >> 16:05

TURISTIČKE agencije u Srbiji, pune tri nedelje, ne mogu da prodaju nove aranžmane, jer su ostale bez licenci za rad.

БЕЗ НАДЕ ЗА ПУТОВАЊА: Још увек нема понуда од осигуравача за агенције

Aleksandar Seničić / Foto Tanjug

Ni posle najave nadležnih u Ministarstvu turizma, da će problem biti brzo rešen, nije stigla nijedna zvanična ponuda od osiguravajućih kuća, kako bi se dobile nove polise osiguranja, koje su neophodne za njihov rad.

Kako je izjavio Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije, tako se samo nastavlja loša godina za turističke radnike, a koliko nije bila dobra, najbolje govori podatak, da je od sredine marta pa na dalje, otkazano 120.000 putovanja.

- Na ova putovanja je trebalo da ode oko 300.000 građana - kazao je Seničić.

- Pojedine osiguravajuće kuće žele da uđu u ovaj posao, tražile su podatke o poslovanjima agencija, ali se na tome i završilo. Pojedine turističke agencije u Srbiji, iako nemaju licence za rad, reklamiraju aranžmane, rade rezervacije i prodaju putovanja - dodaje Seničić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!