ZAJEDNIČKA SARADNJA PLATFORME "SRBIJA STVARA" I TELEKOMA: Market sadržaja u Ložionici

G. V.

27. 03. 2024. u 12:56

NACIONALNA platforma "Srbija stvara" i kompanija Telekom Srbija potpisale su Memorandum o razumevanju i započele stratešku saradnju u domenu kreativnih industrija. Jedna od najvažnijih zajedničkih aktivnosti biće i organizovanje prvog srpskog "kontent" marketa koji će se 2025. godine održati u kreativno-inovativnom centru "Ložionica".

ЗАЈЕДНИЧКА САРАДЊА ПЛАТФОРМЕ СРБИЈА СТВАРА И ТЕЛЕКОМА: Маркет садржаја у Ложионици

Foto: Novosti

Ova strateška saradnja, kako je saopšteno iz Kancelarije za informacione tehnologije i eUpravu, slediće misiju dugoročne međunarodne promocije domaćeg audio-vizuelnog sadržaja. Platforma će se fokusirano baviti međunarodnim pozicioniranjem Srbije kroz promociju svakog vida kreativnog "skrin" sadržaja audio-video produkcije, pre svega TV serija, gejminga i muzike.

- Srbija je, zahvaljujući ulaganju Vlade Srbije koje je 130 puta veće nego pre 12 godina, i Telekomu Srbija koje je za samo pet godina proizvelo više od 100 filmova i TV serija, apsolutni lider u regionu i kredibilan, ravnopravan partner producentima, emiterima i distributerima iz celog sveta - navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!