MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA ODRŽAVA SE OD 22. DO 25. FEBRUARA: U ponudi i Kambodža

G. V.

08. 02. 2024. u 14:38

VIŠE od 500 izlagača iz 27 zemalja učestvovaće na ovogodišnjem međunarodnom sajmu turizma, koji će se pod kupolama Beogradskog sajma održati od 22. do 25. februara. Ova tradicionalna i jedna od najznačajnihih manifestacija celog regiona jugoistočne Evrope i drugih delova sveta, organizuje se pod sloganom "Avantura počinje ovde!"

МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА ОДРЖАВА СЕ ОД 22. ДО 25. ФЕБРУАРА: У понуди и Камбоџа

Foto: Opština Voždovac

Po prvi put na sajmu ove godine nastupaće Kambodža, Ekvador, Sveta Lucija, Libija, a zemlje koje će se vratiti ponovo su Indonezija, Kuba i Sao Tome i Principe. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Grčka, a ova saradnja doprineće daljem unapređenju turističkog prometa između dve zemlje.

- U paviljonu Nacionalne turističke organizacije Grčke, posetioce će očekivati izlagači iz cele zemlje, od regionalnih predstavnika, turističkih organizacija iz najpopularnijih grčkih destinacija, pa sve do profesionalnih udruženja - saopšili su iz Beogradskog sajma.

Cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, a parkinga 200 dinara po satu. Sajam turizma će se održati u halama 1, 1A i 4 od 10 do 19 časova, a poslednjeg dana, u nedelju 25. februara, od 10 do 18 časova. Istovremeno će se u halama 2A i 2C odvijaće se i 19. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme "Horeca" koji će okupiti brojne domaće i inostrane kompanije iz najrazličitijih oblasti u vezi sa ugostiteljskim delatnostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024