"GOŠA" PREDSTAVILA PLATO VAGON: Uspešan nastup srpskih firmi na najvećem sajmu transporta i logistike (VIDEO)

Promo

10. 05. 2023. u 15:55

U Minhenu se održava Sajam transporta i logistike.

ГОША ПРЕДСТАВИЛА ПЛАТО ВАГОН: Успешан наступ српских фирми на највећем сајму транспорта и логистике (ВИДЕО)

Foto: Promo

"Transport logistik 2023" je vodeći međunarodni sajam za logistiku, mobilnost, IT i upravljanje lancem snabdevanja, a održava se od 9. do 12. maja. Na samom sajmu se prepliću izlagači iz mnogih vidova transporta: drumskog, avio, prekookeanskog, železničkog. 

Održava se svake 2 godine, a na najvećem sajmu transporta i logistike u Evropi, "Želvoz" i "Goša" su, u saradnji sa Standard Logistik firmom , predstavljali srpsku privredu.

- "Goša" je na sajmu predstavila svoj proizvod - plato vagon od 60 fita i ugovorili smo prodaju više od 1.000 vozila. Dosta je zainteresovanih partnera posetilo naš štand i nadamo se uspešnoj saradnji u budućnosti - izjavio je izvršni direktor Zelvoza doo Vladan Gergulov.

Milen Đokić, generalni direktor firme Standard logistik kaže da je Sajam transporta i logistike u Minhenu jedna od najvećih transportnih manifestacija u svetu.

- Ovaj sajam se tradicionalno održava svake dve godine i najposećenije i najzanimljivije je logističko dešavanje u svetu. Naša firma Standard logistike je tradicionalno prisutna ovde duži niz godina. Možda smo čak prva srpska firma koja je krenula sa prezentacijom svojih usluga na svetskom tržištu i sigurno smo firma sa najdužim iskustvom na Minhenskom sajmu. Naša firma se bavi železničkim prevozom kao kor delatnosti. Mi nudimo kompletnu logističku uslugu u pogledu prevoza naftnih derivata, petrohemijskih proizvoda i specijalnih roba. Takođe, u okviru našeg porftolija se nalaze i mobilne radionice, železnički privatni prevoznik, posedujemo oko hiljadu vagona i negde oko sedam lokomotiva. Naša pozicija na srpskom i regonalnom tržištu ne dovodi se u pitanje. Najviše nas zanima i uvek idemo u korak unapred u pogledu prisustva na evropskom tržištu, širenje broja klijenata... Kao što vidite, naš štand je uvek popunjen, dešavanja su velikim delom u toku, pregovori, razgovori... Ovaj sajam je značajan ne samo nama, kao logističkoj kompaniji koja prezentuje svoje usluge van svojih granica, već i za samu srpsku privredu jer kvalitetna logistika koju pružamo mi ili naše kolege će omogućiti pospešenje same srpske privrede i povećanje izvoza. Pozdravljamo vas iz Minhena i nadamo se za dve godine ponovnom susretu na istom mestu, ali nadamo se većim kapacitetima - poručio je Milen Đokić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)