607 000 PRIJAVLJENIH ZA DVA DANA Mali: Uprkos velikoj krizi mi smo pomogli naše građane, privredu i mlade

Novosti online

03. 12. 2022. u 10:26

POTPREDSEDNIK Vlade Republike Srbije i ministar finansija Siniša Mali, u jutarnjem programu Televizije Prva, rekao je da se 607 000 mladih prijavilo za dva za jednokratnu pomoć od Srbije.

607 000 ПРИЈАВЉЕНИХ ЗА ДВА ДАНА Мали: Упркос великој кризи ми смо помогли наше грађане, привреду и младе

Foto: Printskrin/Tv Prva

- 607 hiljada mladih se prijavilo za dva dana da dobije jednokratnu pomoć od Srbije. Ispunjavamo obećanje, već smo isplatili dva puta po 100 evra u želji da pomognemo mladoima, da im damo jednu vrstu podrške u ovim teškim vremenima. Uprkos velikoj krizi mi smo pomogli naše građane, privredu i mlade. Od 16. decembra ćemo isplaćivati pomoć, računamo do 19. decembra da ćemo svima isplatiti - rekao je ministar. 

Kako kaže, na Instagramu je napravio anketu gde će mladi ovaj novac potrošiti i reakcije su sjajne. 

- Pomogli smo mladima i odžavamo nivo ekonomske aktivnosti. Pokazujemo da najveći teret ove krize država ume i može da preuzme na sebe - rekao je ministar Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

(UŽIVO) DRUGI DAN SEDNICE O KIM: Lažnoj državi stavljena omča