PREDNJAČE NOVI SAD, BOR, RUMA I PEĆINCI: Uručeni sertifikati o povoljnom poslovnom okruženju

Z. GRUMIĆ

08. 11. 2022. u 13:08

REGIONALNI sertifikat o povoljnom poslovnom okruženju gradovima Novom Sadu i Boru i opštinama Ruma i Pećinci uručila je pomoćnica ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Marina Dražić.

ПРЕДЊАЧЕ НОВИ САД, БОР, РУМА И ПЕЋИНЦИ: Уручени сертификати о повољном пословном окружењу

Pres služba Grada Novog Sada

Sednici Kluba gradova i opština sa povoljnim poslovnim okruženjem, održanoj u Beogradu u organizaciji NALED-a, prisustvovao je i član novosadskog Gradskog veća zadužen za privredu Milorad Radojević, koji je u ime Grada Novog Sada primio to priznanje.

- Novi Sad je uspešno prošao kroz program sertifikacije opština sa povoljnim poslovnim okruženjem u jugoistočnoj Evropi (BFC SEE). Sertifikat je pečat kvaliteta, da se građanima i privredi pružaju usluge po najvišim međunarodnim standardima - navedeno je u saopštenju na internet stranici Grada Novog Sada.

Sertifikate dodeljuje Regionalna mreža za poslovno okruženje u jugoistočnoj Evropi, koja okuplja više od 20 partnerskih organizacija iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore i Srbije.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata