MASK NAJAVIO VELIKU PROMENU NA TVITERU: Milijarder staje na kraj lažnim nalozima - "Potvrdićemo autentičnost svih ljudi"

Novosti onlajn

25. 04. 2022. u 22:10

ILON Mask, najbogatiji čovek na svetu, kupio je kompaniju „Tviter“ za 44 milijarde dolara.

МАСК НАЈАВИО ВЕЛИКУ ПРОМЕНУ НА ТВИТЕРУ: Милијардер стаје на крај лажним налозима - Потврдићемо аутентичност свих људи

Arhiva Novosti

Nedugo nakon što se pojavila vest da je postao vlasnik Tvitera, Mask se oglasio na Tviteru, gde je potvrdio ovu informaciju.

Takođe, Maks je u prvoj poruci koju je podelio na društvenoj mreži koja je sada u njegovom vlasništvu, najavio i veliku promenu koja će se na Tviteru dogoditi. 

- Takođe želim da Tviter učinim boljim nego ikad tako što ću poboljšati proizvod novim funkcijama, učiniti algoritme otvorenim izvorom kako bi se povećalo poverenje, pobedio spam botove i potvrdio autentičnost svih ljudi. Tviter ima ogroman potencijal – radujem se radu sa kompanijom i zajednicom korisnika kako bismo ga otključali - najavio je Mask u svojoj izjavi ranije danas. 

Podsetimo, američki milijarder kupio je kompaniju „Tviter“ za 44 milijarde dolara.

Kompanija „Tviter“ juče započela pregovore s Maskom nakon što je objavio detalje o ponudi.

Mask se sastajao sa akcionarima „Tvitera“ u poslednjih nekoliko dana tražeći podršku za svoju ponudu o preuzimanju kompanije. Rekao je da „Tviter“ treba da bude privatan da bi se razvijao i postao prava platforma za slobodu govora, preneo je Sputnjik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)