ZAMENA STOLARIJE: U ovim opštinama građani već mogu da konkurišu

E.B.T.

17. 08. 2021. u 15:30

KONKURSE za prijavu građana koji žele da dobiju državne subvencije za zamenu fasadne izolacije, stolarije ili ugradnju energetski neefikasnih kotlova, raspisali su Zrenjanin, Novi Bečej, Dimitrovgrad i Raška.

ЗАМЕНА СТОЛАРИЈЕ: У овим општинама грађани већ могу да конкуришу

Foto G. Jevremović

Do sada je u 64 jedinice lokalne samouprave, od 67, koliko učestvuje u programu energetske sanacije domaćinstava, završen javni poziv za firme koje će izvoditi radove.

Ovo je danas saopštilo Ministarstvo energetike, ističući da se očekuje da još 12 gradova i opština u toku ove nedelje objave konkurse za građane.

Kao što su "Novosti" već pisale, Grad Beograd u narednom periodu treba prvo da usvoji Pravilnik o sufinansiranju mera energetske sanacije, a onda sledi raspisivanje javnog poziva prvo za firme, a onda i za građane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom