TRENING U TOKIJU OD 15. DO 26. MAJA: Poziv domaćim kompanijama da se upoznaju sa Japanskim poslovanjem

V. N.

18. 02. 2023. u 11:45

EU-JAPAN Centar organizuje dvonedeljni trening „Get Ready for Japan“ koji će se održati u Tokiju od 15. do 26. maja ove godine.

ТРЕНИНГ У ТОКИЈУ ОД 15. ДО 26. МАЈА: Позив домаћим компанијама да се упознају са Јапанским пословањем

Foto PKS

Trening je namenjen evropskim menadžerima, predstavnicima startapa i malih i srednjih preduzeća koji žele da posluju sa japanskim kompanijama i da se upoznaju sa kulturološkim i ekonomskim aspektima koji su karakteristični za japanska poslovna i tehnološka dostignuća. 

Prijava za trening „Get Ready for Japan“ traje do 16. marta, nakon čega će biti odabrano četrnaest predstavnika kompanija za učešće u treningu.

Fokus treninga je na poslovnom menadžmentu i sastoji se od serije predavanja, kombinovanih sa virtuelnim studijama slučaja i sastancima, koji su dizajnirani kako bi pomogli učesnicima da se temeljno upoznaju sa stvarnim uslovima japanskog poslovanja, putem praktičnih analiza i istraživanja.

Učesnici će imati priliku i da razgovaraju sa japanskim menadžerima o brojnim temama, kao što su donošenje odluka i metodama za upravljanje timovima.

EU-Japan Centar pokriva troškove vezane za samu obuku – honorare govornika, iznajmljivanje prostora, transfere prilikom studijskih poseta, dok učesnici sami snose troškove puta i smeštaja.

Više informacija o ovom treningu i uslovima učešća u programu na sajtu Get Ready for Japan: www.eu-japan.eu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)