HVALA SRBIJI, PAMTIĆEMO NJEN HUMANI GEST: U saradnji sa "Sponom" u Vranju danas revakcinisano 200 državljana Severne Makedonije

J. S.

04. 05. 2021. u 21:08

OKO 200 građana Severne Makedonije, uglavnom zdravstvenih radnika, novinara i penzionera, revakcinisano je u utorak na punktu u Hali sportova u Vranju. Tom prilikom nosili su i majice sa porukom "Hvala Srbiji".

ХВАЛА СРБИЈИ, ПАМТИЋЕМО ЊЕН ХУМАНИ ГЕСТ: У сарадњи са Споном у Врању данас ревакцинисано 200 држављана Северне Македоније

Foto J. Stojković

- Grad Vranje je, sa Zdravstvenim centrom, imao privilegiju da bude domaćin imunizacije građana Severne Makedonije. Naš cilj je zaštita ljudskih života, kako naših građana, tako i iz susedstva - naglasila je zamenica gradonačelnika Zorica Jović.

U ime Srpskog kulturno-informativnog centra "Spona" zahvalio se Milutin Stančić, direktor Uprave za jezike manjinskih zajednica Vlade Severne Makedonije.

- Još jednom hvala predsedniku Aleksandru Vučiću, Vranju i svima koji su mukotrpno radili na vakcinaciji građana Severne Makedonije. Bio je to istinski gest humanosti - rekao je Stančić.

Na spisku "Spone" bilo je više od 800 ljudi koji su se vakcinisali u Vranju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati