PRONAĐENA MAJKA ČETVORO DECE: Brankica nestala pre dva dana, ne zna se gde je bila, gubila se i ranije

Novosti online

19. 03. 2021. u 18:46

ČETRDESETOGODIŠNJA Nišlijka Brankica L., majka četvoro dece koja je nestala 17. marta, pronađena je danas popodne nedaleko od svog doma – potvrdila je njena jetrva Silvana Musić. Međutim, gde je ona boravila prethodna dva dana još se ne zna, jer je Brankica odmah nakon pronalaska odvedena u nišku Policijsku upravu koja je za njom tragala po prijavi nestanka.

ПРОНАЂЕНА МАЈКА ЧЕТВОРО ДЕЦЕ: Бранкица нестала пре два дана, не зна се где је била, губила се и раније

Foto: Facebook

- Nakon što su mediji objavili njenu fotografiju, jedna žena je prepoznala na ulici, pozvala nas je telefonom i kazala nam je gde da je nađemo. Strašno je bilo, deca njena su se najviše uznemirila, i oni su siroti istrčali na ulicu da je nađu, ali su kratko bili sa njom, jer su je odveli u policiju – kaže Silvana.

Komentarišući navode jednog njihovog rođaka da ga je neki Beograđanin pozvao i kazao da se Brankica za njega udala, zbog čega su je tražili i u prestonici, Silvana kaže da je moguće da su navodi lažni, ali da ništa nije isključeno.

- Gde je bila i sa kim, to ona najbolje zna. Mi smo se svi uplašili da ne umre, da joj se nešto ne desi. Ona ovde živi kao bubreg u loju, ja sam bolesna, astmatičarka sam, pored nje žive, ja joj čuvam decu – rekla je ogorčena žena.

I ranije odlazila od kuće

Ona je ponovila da je Brankica i ranije imala običaj da odlazi od kuće ali da se vraćala posle sedam, osam sati.

- Ona je tako, malo čudna, voli da skita... Imala je iza sebe dva braka iz koje ima dve odrasle kćeri, pre nego što se preudala za moga devera sa kojim je izrodila dvoje dece, jedno ima 14, a drugo samo pet godina. Prekjuče je oko 12 sati otišla do škole da uzme potvrdu za dete. Muž je zvao oko 16 sati, kazala mu je da je sve završila i da dolazi kući. Kako je nije bilo, svi smo se uplašili... Strašne se stvari dešavaju, ljudi stalno nestaju, neke nađu mrtve, bojali smo se da joj se nešto loše dogodilo, pa je njen muž prijavio nestanak policiji – kaže Silvana.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VREMENSKA PROGNOZA ZA 20. MAJ: Sunčano i toplo, do letnjih 30 stepeni, evo kada stiže promena