KAO DA JE U ZEMLJU PROPAO: Potraga za Dejanom Mihajlovićem (50) iz pirotskog sela Vojnegovac i dalje bez rezultata

V.Ć.

17. 02. 2021. u 12:14

ČLANOVI radio kluba Pirot i mlađi meštani pirotskog sela Vojnegovac i dalje tragaju za Dejanom Mihajlovićem (50) iz ovog sela, koji je nestao pretprošle nedelje u popodnevnim časovima, međutim detaljna pretraga za sada nije dala rezultate, odnosno Dejana još uvek nisu uspeli da pronađu.

КАО ДА ЈЕ У ЗЕМЉУ ПРОПАО: Потрага за Дејаном Михајловићем (50) из пиротског села Војнеговац и даље без резултата

Foto: Privatna arhiva

Bojan Božić iz pomenutog amaterskog radio kluba, koji je pomogao mnogim u ovakvim i slučnim situacijama, kaže da je nekoliko ekipa, obišlo kompletan atar Vojnegovca, Sukova, Sukovskog jezera, Belog polja, priobalje Nišane i okolinu Sukovskog, ali da nisu uspeli da ga na tom terenu pronađu.

- Obišli smo sve usamljene kuće, napuštene objekte, vikendice, raspitivali se kod bratstva manastira, međutim niko ga nije video niti primetio nekog nepoznatog čoveka - kaže Božić.

Foto: V.Ć

 

Motiv ovakvog Dejanovog poteza i razlog za sada nosu poznati. Ono što svi u Vojnegovcu znaju jeste da je Dejan živeo sa ocem, da ga nisu mučili nikakvi problemi ekonomske prirode, da nije bio kavgadžija, niti je imao problema sa alkoholom. Drugim rečima, njegovo ponašanje bilo je sasvim uobičajeno.

Pre nego što je napustio kuću, ocu je ostavio vozačku dozvolu i druga dokumenta. Odnedavno je počeo i da radi. U potragu za Dejanom uključena je i policija u kojoj saznajemo da nije izašao iz zemlje, odnosno da nije registrovan njegovo izlazak preko graničnog prelaza Gradina niti preko bilo kog drugog prelaza.

Foto: V.Ć

 

Potraga se nastavlja, ali sve brine činjenica da je od nestanka prošlo gotovo deset dana i da su protekle noći u pirotskom kraju bile izuzetno hladne sa temperaturama koje su u debelom minusu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 19. MAJ 2022: Ponovo više sunca i za koji stepen toplije, popodne košava