HRVATSKI ISTORIČAR ŠOKIRAO: U toku je krađa srpske istorije! Ako su Dečani albanski, zašto ih NATO čuva od njih?

Novosti online

19. 12. 2020. u 16:26

HRVATSKI istoričar Goran Šarić rekao je za Srpski radio Čikago da Albanci kradu srpsku istoriju.

ХРВАТСКИ ИСТОРИЧАР ШОКИРАО: У току је крађа српске историје! Ако су Дечани албански, зашто их НАТО чува од њих?

Foto: Printskrin Podkast inkubator

- Na području Srbije, pre 7.500 godina postojala je jedinstvena civilizacija naprednija nego Sumer i Egipat u svoje vreme. Albanci to sve pripisuju sebi, figurine iskopane u Srbiji, vinčanskoj kulturi stavljaju na omote svojih knjiga i onda ih izdaju na engleskom jeziku u Americi. Šalju svoje studente na američke univerzitete i sutra će ti studenti tamo predavati i svuda će se učiti istorija da je sve ovo bilo albansko - rekao je Šarić.

On je kritikovao srpske profesore zbog toga što, kako kaže, o tome ne govore.

- Ne samo da se otima najstarija istorija, nego i Nemanjići, Dečani... Ja sam sa pravom postavio pitanje: Ako su Dečani albanski, zašto ih onda NATO čuva od Albanaca? - pitao je Šarić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu