„POTROŠILI SU SVOJ ARSENAL!” Lazanski brutalno postavio na mesto Bajdenove jastrebove (VIDEO)

Novosti online

19. 12. 2020. u 11:17

AMBASADOR Srbije u Ruskoj Federaciji, Njegova ekselencija Miroslav Lazanski izjavio je da su posetom ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova potvrđeni odlični odnosi Srbije i Ruske Federacije.

„ПОТРОШИЛИ СУ СВОЈ АРСЕНАЛ!” Лазански брутално поставио на место Бајденове јастребове (ВИДЕО)

Foto: Arhiva Novosti

Lazanski je za tv Pink rekao da je ministar Lavrov odao priznanje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog svega onoga što se u zadnjih par godina odvija na relaciji Beograd-Moskva.

- Rukovodimo se interesima građana Srbije i dok god je ruski gas najjeftiniji, mi ćemo kupovati taj gas - kazao je Lazanski i rekao da je Lavrov zahvalio Vučiću na toj iskrenosti i na konzistentnoj politici Srbije prema Rusiji od 2012. godine.

Lazanski je osudio određene tekstove u medijima koji kritikuju Lavrova što dolazi da smanji strane pritiske na Srbiju i RS, umesto da se kritikuje upravo taj strani pritisak.

Govoreći o mogućnosti revizije Dejtona, diplomata je istakao da je to uvod u nove probleme.

Lazanski smatra i da nova administracija Džoa Bajdena neće stići da se bavi mnogo Srbijom zbog problema sa kojima se suočavaju SAD, te da od Daniela Servera i Janoša Bugajskog Srbi ne mogu očekivati ništa dobro, ali da je pitanje da li će oni moći da artikulišu tu svoju poziciju.

- Potrošili su oni svoj arsenal - izjavio je Lazanski.

Njegova ekselencija je izjavila da i Bajdenova administracija zna da je Medlin Olbrajt nepopularna ličnost u Srbiji i da, ako žele da postignu određeni dogovor, znaju da je zbog toga ne treba gurati u pregovarački proces Beograda i Prištine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!