KOLIKO JE DECE HOSPITALIZOVANO ZBOG KORONE? Dr Kisić Tepavčević saopštila podatke za Beograd

Novosti online

06. 11. 2020. u 15:43

NA današnjoj konferenciji Kriznog štaba doktorka Darija Kisić Tepavčević saopštila je koliko je dece hospitalizovano u bolnici "Dr Dragiša Mišović".

КОЛИКО ЈЕ ДЕЦЕ ХОСПИТАЛИЗОВАНО ЗБОГ КОРОНЕ? Др Кисић Тепавчевић саопштила податке за Београд

Foto: Depositphotois

Prema njenim rečima u ovoj bolnici je hospitalizovano desetoro dece, 6 majki i jedna trudnica na Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo.

Od 26. 10. do 1.11. ukupno je u školskim sredinama zaraženo 348 dece, i to 97 iz osnovne i 151 iz srednje škole. Od početka godine zaraženo ukupno 708 đaka.

-Prilično stabilna situacija je u školama, i to zbog odgovornog ponašanja. Treba svi da učimo od njih-rekla je doktorka darija Kisić Tepavčević.

Podsetimo, danas je u Srbiji korona virus potvrđen kod još 2.282 osobe, a od posledica zaraze preminulo je još 10 ljudi. Testirano je 12.947 uzoraka. Na respiratorima je 57 pacijenata.

Krizni štab je na današnjem zasedanju doneo nove mere. Jedna od njih je zabrana okupljanja više od pet osoba u zatvorenom, ali i na otvorenom prostoru. Zatim, odlučeno je da će sledeće nedelje i srednjoškolci ići na jesenji raspust.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!