DOKTORKA Danica Grujičić gostovala je u Jutarnjem programu TV Prva i tom prilikom imala je verbalni okršaj sa voditeljem Filipom Čukanovićem.

Bozidar Momirovic

08.10.2020. 07:18

Odlučno , realno i pametno rečeno. Ali to treba da čuje odlučan, pametan i realan čovek. Ako je voditelj čiji je posao da podrži i promoviše ovakve izjave i ovakve ljude mlak i apatičan i lako se miri s postojećim stanjem šta očekivati od ostalih.

No pasaran

08.10.2020. 08:14

Ništa oni ne izveštavaju....od 90-tih kada je kafilerija (Žibel) u Bačkoj Topoli pripala sps-u ( Nedeljko Šipovac) započela je tortura građana Bačke Topole zagađenjem i smradom . Ni jednom se nisu pojavili novinari iz Beograda da o tome izveštavaju i oni su u službi moćnika kojima.je sve dozvoljeno. Srbija je njihova a kada je ponovo bude trebalo braniti.....mi necemo doći.

Ana

08.10.2020. 09:59

Slažem se sa doktorkom u vezi zagađenja żivotne sradine. Mogla je i da spomene bombardovanje sa osiromašenim uranijumom koje je zagadilo i vodu i zemlju a samim tim povećao se broj obolelih od kancera u poslednjih 20 god. To treba stalno da se govori da se ne zaboravi ko su nam prijatelji kao što Amerika sigurno nije.