RODITELjI će moći da biraju da li će njihova deca od septembra da uče kod kuće ili u školi.

Komentari (12)

Aleks

10.08.2020. 18:52

@Lola - Lola, situacija je teška pa ćemo morati da se snalazimo. Ideja da roditelji biraju kako će deca pohađati nastavu je odlična jer nekim roditeljima dece u nižim razredima odgovara da njihovo dete ide u školu a nekima kao što sam ja takvo rešenje ne odgovara jer će deca iz škole doneti virus kući. Svako nek odabere kako mu odgovara. Šarčević se najbolje snašao u vreme korone.

MUja

10.08.2020. 21:08

@Aleks - Mene samo zanima kako ce neki Hudini da podeli ucitelja na vise delova, da istovremeno predaje u vise grupa u vise prostorija i da pri tom drzi online nastavu? A mozda ce radno vreme podeliti, malo jedna grupa, malo druga, malo online, ... malo morgen! Ako se vec Sarcevic snasao, da vidimo sta moze Hudini!

Prof

10.08.2020. 22:40

@Aleks - А мисли ли неко о наставницима који су и родитељи? Не пада ми на памет да испуњавам ничије музичке жеље.Плаћени смо за одређен број часова и сем редовних припрема код куће,не желим више никакав контакт са ученицима од куће јер имам својих троје да спашавам да не остану неписмени.Радићу у школи и то је то.Ко неће да долази,нека се сналази.Када по 2-3 пута годишње имамо упале грла,синуса,сломљени од температуре долазимо у учионице,нико се не сети да нас упути на боловање јер директор не може да се петља заменама одсутних,посебно дефицитарних наставника.

Raspevana sorayka

11.08.2020. 12:41

@Lola - Naravno da ne može zato što je deo plaćeničkog klana koji govori takve gluposti za maske i ostale stvari, da i deca u osnovnoj školi znaju da lupeta. Doći će i taj dan kada ćeš da pevaš batice.

lola

10.08.2020. 21:32

ne verujem kriznom stabu njihove odluke nisu odluke lekara već političke a za to sto su svojim ne činjenjem doprineli da mnogo ljudi umre će ipak jednog dana odgovarati

Sanja

10.08.2020. 22:33

Roditelji rade (vecina), trgovine rade, kafići rade...zašto deca da ne idu u školu? Razumem roditelje koji imaju bolesno dete ili nekog drugog člana porodice, ok mi je da oni koji žele izaberu on line nastavu i izoluju se. Ali, ja sam za školu! Suprug i ja radimo, u kontaktu smo sa ljudima, poslovi su nam takvi da ne možemo raditi od kuće. Decu viđam po parkovima, pa zašto ne bi i u školi. Nastava od marta je bila jako loše organizovana i neću da moja deca tako uče. A kad smo kod virusa (u koji baš i ne verujem) mogu im ja prva doneti. Pogledajte malo Švedsku, nisu ni prekidali nastavu!