VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE PORODILJE: Da li majke smeju da doje ako imaju virus korona

Tanjug

03. 08. 2020. u 14:10

MAJKE bi trebalo da doje svoje bebe čak i ako imaju kovid-19, rekao je danas direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adanam Gebrejezus, pošto koristi nadmašuju rizik od infekcije.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА СВЕ ПОРОДИЉЕ: Да ли мајке смеју да доје ако имају вирус корона

Foto Ilustracija

- SZO preporučuje da se majke kod kojih se sumnja na bolest ili je potvrđen kovid-19 ohrabre isto kao i sve druge majke da započnu ili nastave da doje - rekao je Tedros na konferenciji za novinare.

Budući da svet obeležava nedelju svesti o dojenju, Tedros je u kontekstu aktuelne pandemije rekao da mnoge prednosti dojenja za novorođenčad i decu značajno prevazilaze potencijalni rizik od infekcije kovidom-19.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!