KAKO će izgledati nova školska godina u Srbiji, to u ovom trenutku niko sa sigurnošću ne može da kaže.

Komentari (7)

Dosta je vise tolerisanje svega i svačega na stetu ogromne većine

03.08.2020. 08:35

Ns stranu maske i opravdane kazne ,ali takodje trebalo bi uvesti i mnogo ostrije kazne za bezobraznu decu (i njihove roditelje ) koja ometaju nastavu uznemiravaju i terororisu drugu decu pa cak i nastavnike A ne dopustiti da neko takvo dete radi sta hoce u skoli ... A ako i to nije dovoljno oduzeti takvu bezobraznu decu,izbaciti ih iz skole i pravac maloletnicki dom.

Goran

03.08.2020. 10:04

@boki - Ministar preko ledja nastavnika i ucenika simulira da je veliki organizator. Valjda zbog mesta u buducoj vladi. Ovim hibridnim sistemom niko nece biti zadovoljan. Da li ocekuje da nastavnici rade od 8-20th svakog dana?

Majka

03.08.2020. 12:00

@Moma - Да ли је то нормално?Многи наставници су уједно и родитељи ђака и психички то неће моћи да изнесу.

Analiticar Neobicnih Pojava

03.08.2020. 10:26

Колико ја знам, и колико ме памћење служи, нормално дете ће намерно скидати маску, па нека га суспендују. Једна је ствар када дете некако кажњавате, а оно ипак мора да иде у школу, а сасвим је друга ствар када је казна да се не иде у школу. Па баш хоће да не иде у школу. Иначе, ове идеје показују колико се ови што воде државу у овим тренуцима некако не сналазе. Како је то могуће. Па сви су, или готово сви, докторирали, дакле написали неки оригинални рад, касније писали друге оригиналне радове, и интензивно се бавили науком дајући јој немерљив допринос. Као такви су постали то што јесу, а сада им не иде ништа оригинално да смисле. Као да им је стао мозак. Треба да оду да се одморе, да неко одморан, са оригиналним идејама преузме ствар у своје руке, па када се одморе, онда да се врате. Узгред буди речено, како је могуће неко дете лишити права на школовање. И то тако ћете га казнити да не иде у школу. Шта је ту казна за дете, више је то, са становишта детета, награда.