ZA obuzdavanje epidemije kovida 19 samoizolacija bi mogla da bude jedna od ključnih okosnica, a ona je u Srbiji sada prepuštena ličnoj odgovornosti pojedinca.

Komentari (4)

Krle

29.07.2020. 10:30

Americki lekari sa prve linije u borbi protiv virusa su napravili konferenciju i objavili sokantne potvrde u vezi pLandemije! Americki lekari izlaze sa svojom ISTINOM - apeluju da se prestane sa sirenjem lazi i straha.. lece uspesno svoje pacijente i to lekovima i vitaminima koji nisi u protokolu, ne drze se protokola, napustili su respiratore, NEMA umiranja, deca ne prenose i apeluju da se deca vrate u skolu i ostave na miru, osudjuju izolaciju u svakom smislu, apeluju da se ekonomija i zivot vrate u funkciju, napadaju Faucija i SZO u vezi cele agende, itd... , I NE NOSE MASKE Dosta govore o leku Hidroksihlorokin koji koriste, lek koji decenijama pomaze odlicno kod dosta teskih oboljenja, tvrde da su sve studije protiv tog leka LAZNE, sa ciljem da se lek i izlecivost sakriju - sto opet potvrdjuje planiranu agendu pandemije !! Hidroksihlorokin predlazu i kao jedinu i dovoljnu preventivu !!

ja

29.07.2020. 10:44

Ma da a kako u Hrvatskoj I Sloveniji nije ni bilo vanrednog stanja pa su i nekidan na samo 24 zaražena mere samoizolacije i dalje na snazi uz stroge kontrole. Znači jedna devojka je samo popričala sa poznanikom u prolazu i bila je zajedno sa svojom porodicom u kućnoj izolaciji 14 dana kada se ispostavilo da je poznanik zaražen..a mi na toliko zaraženih u danu i umrlih kao nigde u okruženju kao nemamo zakonske osnove da i zaraženi čak budu kontrolisani da li su u samoizolaciji..šta se čeka da svi pomremo

DW

29.07.2020. 11:46

Ko kaže da se ne izdaju rešenja sanitarne inspekcije onima koji su bili u kontaktu sa zaraženima? Izdaju se i policija doduše telefonski proverava one u samoizolaciji. Nego Kon bi opet da uvodi policijski čas.