REAGOVAO MUP: Lažna vest da je pretučena inspektorka na zadatku

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

17. 04. 2024. u 22:21

MINISTARSTVO unutrašnjih poslova obaveštava javnost da je vest koju je portal „Sandžak Danas“ objavio pod naslovom „Teško pretučena inspektorka Amela Smajović dok je bila na zadataku“ lažna i da je to još jedan primer obmanjivanja javnosti i grubog kršenja novinarske etike.

РЕАГОВАО МУП: Лажна вест да је претучена инспекторка на задатку

mup

Posebno naglašavmo da Policijskoj upravi u Kraljevu nije prijavljen ni jedan događaj u kojem je učestvovala osoba sa imenom Amela Smajović, kao i da u MUP-u nije zaposlena, niti postoji osoba sa ovim imenom i prezimenom.

Takođe policijski službenici su proverom utvrdili da na Vojno-medicinskoj akademiji nije primljena pacijentkinja sa imenom Amela Smajović.

Ministarstvo unutrašnjih poslova najoštrije osuđuje plasiranje netačnih i neproverenih informacija u javnost koje obmanjuju i uznemiravaju građane.

Pozivamo medije da ne pristupaju olako objavljivanju ali ni preuzimanju neproverenih informacija, a radi istinitog, pouzdanog i tačnog informaisanja javnosti provere sve informacije u Odeljenju za medije i komunikacije MUP-a, putem mejl adrese biro@mup.gov.rs ili na broj telefona 011 3139781.

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)