CELA EVROPA SE DIGLA NA NOGE: Najpoznatiji grčki sajt o nestalima pisao o maloj Danki

Novosti online

03. 04. 2024. u 18:32

NAKON što se za vikend pojavio snimak iz Beča na kom je navodno viđena Danka Ilić (2) u društvu dve žene, Interpol je dvogodišnju devojčicu iz Srbije stavio na žutu Interpolovu poternicu. Od tada vest o njoj proširila se po svim državama u evropi.

ЦЕЛА ЕВРОПА СЕ ДИГЛА НА НОГЕ: Најпознатији грчки сајт о несталима писао о малој Данки

Foto: Printskrin

Sada je informacije o nestaloj Danki objavio i najpoznatiji grčki sajt "Hamogelo", koji redovno piše o nestalim osobama.

Oni su uz Dankinu fotografiju objavili njene lične podatke, kao i vreme, mesto i dan kada je nestala.

- Devojčica Danka Ilić nestala je 26.3.2024. godine iz Bora u Srbiji, a ovaj grad nalazi se u blizini granice sa Rumunijom i Bugarskom. Treba napomenuti da devojčica nije razvila moć govora, navodi se na pomenutom sajtu.

Foto: Printskrin

 

Na sajtu se navodi da svi koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj devojčici da mogu da se jave njima, Evropskoj liniji za nestalu decu i svim policijskim upravama u zemlji 24 sata dnevno.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je u prošlog utorka oko 13:45, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronađime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

BONUS VIDEO: HUMANITARNA POMOĆ ZA GAZU: Na snimku se vidi avion koji ispušta humanitarnu pomoć

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola