PROJURILA VOZILA POD ROTACIJOM: Ka kući gde je poslednji put viđena mala Danka Ilić stižu kola hitne vatrogasne službe (VIDEO)

M. K.

28. 03. 2024. u 18:19

DVA vozila pod rotacijom upravo su velikom brzinom prošla Banjskim poljem, jureći ka kući gde je poslednji put viđena mala Danka Ilić!

ПРОЈУРИЛА ВОЗИЛА ПОД РОТАЦИЈОМ: Ка кући где је последњи пут виђена мала Данка Илић стижу кола хитне ватрогасне службе (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Kako javlja novinar "Novosti", reč je o vozilima vatrogasne hitne službe, a jedan od radnika koji se bave raščišćavanjem terena rekao je za "Novosti" da su stigli do otvaranja šahti i da neverovatno brza voda šiklja iz njih.

Policija i vatrogasne službe tokom celog dana raščišćavaju teren oko kuće u Banjskom polju. Kuća kod koje je nestala Danka u jako lošem stanju. Kuća koju čisti bager, a kod koje je nestala malena Danka Ilić (2), prvo je pretražena specijalnom termovizijskom kamerom.

Dva bagera trenutno se nalaze na terenu oko vikendice Ilića u blizini koje je poslednji put viđena mala Danka za kojom se već treći dan traga.Trenutno na iskopavanju terena rade dva bagera zajedno, a kako nezvanično saznajemo, kuća je bila okružena deponijom, pa policija, radi lakše pretrage, čisti ovo područje od đubreta.

Podsetimo, Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 kada je njena majka otišla da sipa vodu starijem detetu. Devojčica je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu.

Danas i juče roditelji su saslušani u policiji u svojstvu svedoka i za sada nisu osumnjičeni.

BONUS VIDEO - POGLEDAJTE SNIMAK: Šta se iznosi iz kuće kod koje je nestala mala Danka

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovog leta pravac na Kipar - NIKAD JEFTINIJE!