NOVE SLIKE NESTALE DANKE (2): Još nema devojčice koju traži cela Srbija (FOTO)

Novosti online

26. 03. 2024. u 22:20

OD danas po podne, od nešto pre 14 časova, traje potraga za Dankom Ilić, dvogodišnjom devojčicom koja je nestala u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora.

НОВЕ СЛИКЕ НЕСТАЛЕ ДАНКЕ (2): Још нема девојчице коју тражи цела Србија (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Dete od po podne traže stotine ljudi, uključeni su i pripadnici MUP-a.

Devojčica se igrala u Banjskom polju kod Brestovačke banje sa majkom i trogodišnjim bratom i nestala je netragom dok je majka Ivana sinu davala vodu.

-Živimo u Boru. Dovela sam ih da se malo istrče i prošetaju. Moji su poreklom odavde i kao dete sam tu često boravila – priča Dankina majka Ivana Dragomirović. - Dok sam se okrenula, nije je bilo. Ona još nema dve godine, u maju će ih napuniti. Ne govori još. Zvala sam je, dozivala, nije mi se odazvala. Tu u blizini ima jedna šumica. Molim Boga da je što pre nađemo.

Devojčica na sebi ima maslinastozelenu jaknicu i ljubičaste pantalone. Kosa joj je vezana u repić. Ovo je današnja fotografija, nastala neposredno pre nestanka.

Danku su, navodno, komšije videle kako se igra loptom pre nestanka.

Nekoliko stotina ljudi temeljno je pročešljalo površinu od osam kvadratnih kilometara u Banjskom polju više puta. Danka je tražena i dronovima, termovizijskim kamerama, a tokom noći će posebno obučeni psi spasioci tragati za njom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)