DANKU (2) TRAŽE DRONOVIMA, STIŽU I PSI TRAGAČI: Kod Brestovačke banje svi se podigli u potrazi za nestalom devojčicom (FOTO)

S. M. J.

26. 03. 2024. u 18:42

DVOGODIŠNjA Danka Ilić, nestala danas popodne u Banjskom polju još nije pronađena.

ДАНКУ (2) ТРАЖЕ ДРОНОВИМА, СТИЖУ И ПСИ ТРАГАЧИ: Код Брестовачке бање сви се подигли у потрази за несталом девојчицом (ФОТО)

Foto: Igor Mitrović/Društvene mreže

Policija, planinari, vatrogasci – spasioci, Gorska služba spasavanja i brojni meštani kompletno su pretražili teren Banjskog polja u pojasu od osam kilometara kvadratnih. Maloj Danki nema ni traga ni glasa.

- Dronovi su ceo dan sa termovizijskom kamerom pretraživali teren, sada očekujemo tri profesionalna psa Gorske službe spasavanja da pristignu, a stižu još tri drona sa termovizijskom kamerom. Teren će se pretraživati čitavu noć – rekao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

On se obratio okupljenim meštanima Brestovačke banje i građanima Bora koji su takođe danas pretraživali Banjsko polje sa molbom da ostave policiji i nadležnima da rade svoj posao, jer i to u ovom trenutku, kada je mrak pao, ometa potragu.

- Verujem da ćemo noćas naći našu malu sugrađanku. Ujutru ćemo doći ako treba, napravićemo organizaciju, tu je i načelnik policije koji rukovodi akcijom. Imamo problem sada, ljudi dolaze sa svojim privatnim psima, ima nas mnogo sada, spasilački psi ne mogu miris da osete. Apelujem da se sklonimo. Danas je ovde bilo skoro 400-500 naših sugrađana. Hvala vam na tome – dodaje Milikić.

BONUS VIDEO - SRCE HOĆE DA MI STANE: U Višem tužilaštvu saslušan otac ubijenog MMA borca Stefana Savića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti