RHMZ SE HITNO OGLASIO: Večeras u Srbiju stižu pljuskovi, ovi delovi su prvi na udaru (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

25. 02. 2024. u 20:29

U TOKU večeri u Vojvodini mestimično kiša ili kratkotrajan pljusak, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

РХМЗ СЕ ХИТНО ОГЛАСИО: Вечерас у Србију стижу пљускови, ови делови су први на удару (ФОТО)

Foto: Tanjug/VLADIMIR SPORCIC

Najniža temperatura kretala se danas od 6 do 10, a najviša od 15 do 20 stepeni Celzijusa.

Vreme od ponedeljka

U sledećih sedam dana u Srbiji će biti promenljivo i toplo vreme za ovaj period godine, u većini mesta temperatura od 15 do 20 stepeni Celzijusa, najavio je RHMZ.

Foto: RHMZ/printskrin

 

Početkom sledeće sedmice zadržaće se umereno do potpuno oblačno i toplo vreme za ovaj period godine, u većini mesta od 15 do 20 °C. U ponedeljak tek ponegde sa slabom kišom, a zatim se u utorak i sredu očekuje suvo vreme.

Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i planinskim predelima umeren i jak povremeno i sa olujnim udarima.

(Blic)

BONUS VIDEO: POTOPLjENI PUTEVI, AUTOMOBILI POD VODOM - Vanredna situacija na jugu Indije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!