KOLEGE SU PADALE U NESVEST KAO KIŠA: Radnica aleksinačke firme u kojoj je došlo do trovanja za "Novosti"

J. Ć.

18. 01. 2024. u 11:17

SVE se desilo pred kraj druge smene. Počeo je da se oseća miris lepka, a radnici su počeli da padaju u nesvest kao kiša, čak su ih i policajci vozili u bolnicu jer nije bilo dovoljno vozila Hitne.

КОЛЕГЕ СУ ПАДАЛЕ У НЕСВЕСТ КАО КИША: Радница алексиначке фирме у којој је дошло до тровања за Новости

Foto: J. Ćosin

Ovako za naš portal priča jedna od radnica fabrike "Magna" iz Aleksinca gde je sinoć došlo do trovanja 104 radnika. 

-Ja sam krenula u treću smenu, autobus nas je dovezao do fabrike, ali su nas odmah vratili i rekli nam da ne možemo da uđemo, da je došlo do trovanja.

- Koliko smo čuli, neka druga firma je dolazila i lepila nešto u toj prostoriji, mislim da je u pitanju tepih, on je bio ispred kada smo došli sinoć na posao. Pretpostavljamo da je došlo do isparavanja lepka i da se to širilo kroz ventilacione cevi - objašnjava ona. 
Kaže da oni nisu prisustvovali događaju jer se incident dogodio u prethodnoj smeni, te da su se preko kolega informisali o svemu - kaže radnica i dodaje:
 
- Mi iz treće smene nismo ni izašli iz autobusa, rekli su nam da se vratimo. Zvali smo kolege koje su bile u bolnici. Pričali su da je bilo strašno, da su ljudi padali u nesvest, da su kašljali, imali bolove u grudima. Jutros smo se čuli ponovo sa nekim od njih. Tragedija je mogla da bude i mnogo gora, Bogu hvala da su svi dobro! 


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024