GDE SI PARKIRAO SANKE I IRVASE? Popularni Deda Mraz na druženju sa mališanima zaposlenih u "Novostima", u "MTS dvorani" (FOTO)

S. V.

24. 12. 2023. u 15:09

BUDITE dobri kao i ove godine, slušajte mame, tate, bake, deke, vaspitače, nastavnike, vredno učite... I zapamtite, dragi mališani, dobro se uvek dobrim vraća.

ГДЕ СИ ПАРКИРАО САНКЕ И ИРВАСЕ? Популарни Деда Мраз на дружењу са малишанима запослених у Новостима, у МТС дворани (ФОТО)

Foto D. Milovanović

Odzvanjale su juče "MTS dvoranom" u Beogradu ove reči upućene najmlađima od njihovog omiljenog lika u vreme novogodišnjih praznika - Deda Mraza. Odzvanjale su pred mnogobrojnim mališanima uoči Nove 2024. godine, ali i pred njihovim roditeljima, podsetivši ih na to kako je biti dete. Među razdraganom decom našli su se i oni, nama najmiliji - naslednici zaposlenih u našoj kući - "Novostima"!

- Srećni vam novogodišnji i božićni praznici - čulo se na svakom koraku.

Veselili su se najmlađi, ali i glumci koji su u velikoj sali izveli predstavu "Izbor za Deda Mraza".

Gledali su klinci i klinceze kako Deda Mraz odlazi u penziju. Organizuje se televizijsko takmičenje za izbor novog "bradonje". U finale ulaze dva kandidata koji, zajedno sa svojim suprugama, moraju da ispune razne zanimljive, duhovite i avanturističke zadatke kako bi pobedili. Dečji smeh odzvanjao je salom u "MTS dvorani" gotovo ceo sat, koliko je trajalo izvođenje.

A pre predstave, mališani nisu mogli da skinu osmehe sa lica. Bilo je i onih, pomalo stidljivih, ali na kraju ipak zadovoljnih kada su videli kese sa poklonima. Uz slatkiše i stihove najpoznatijih dečjih novogodišnjih pesama, deca su strpljivo čekala da dođu na red za fotografisanje sa Deda Mrazom i uvere se da je njegova brada zaista prava.

Pitala su deca koliko ima snega i koliko je hladno tamo gde Deda Mraz živi, gde je Baka Mrazica, gde je parkirao sanke i ostavio irvase.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)