VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK, 19. DECEMBAR: Pretežno sunčano i toplije, do 17 stepeni

Novosti online

19. 12. 2023. u 01:00

Ujutro slab, lokalno i umeren mraz, a ponegde i kratkotrajna magla, dok će u toku dana biti pretežno sunčano i toplije, s najnižom jutarnjom temperaturom od -5 i najvišom dnevnom i do 17 stepeni Celzijusa.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА УТОРАК, 19. ДЕЦЕМБАР: Претежно сунчано и топлије, до 17 степени

Foto: N. Živanović

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), najniža temperatura biće od -5 do 3 stepena Celzijusa, u Negotinskoj Krajini oko 6°C, najviša od 8 do 17 stepeni.

Vetar slab i umeren istočni i jugoistočni, na istoku umeren, povremeno i jak, zapadni i severozapadni vetar, posle podne u slabljenju.

Vreme u Beogradu

I u glavnom gradu ujutro slab mraz. U toku dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab istočni i jugoistočni.

Najniža temperatura od -1 do 3, najviša oko 13 stepeni.

Prognoza za narednih sedam dana

U sredu postepeno naoblačenje, ali će se zadržati suvo, osim na zapadu i jugozapadu gde će uveče i tokom noći ka četvrtku biti slabih padavina.

U četvrtak umereno do potpuno oblačno i iznad većeg dela suvo, dok se slaba kiša očekuje na jugozapadu, jugu i jugoistoku.

Uveče na severu jače naoblačenje sa kišom koje će se tokom noći ka petku i u petak tokom dana proširiti i na ostale krajeve. Na planinama će padati slab sneg.

Za vikend pretežno oblačno i uglavnom suvo, samo u subotu ujutro i pre podne na severu, zapadu i u centralnim predelima mestimično sa kišom.

U nedelju uveče naoblačenje sa kišom koje je zahvatilo Vojvodinu, tokom noći ka ponedeljku i u ponedeljak proširiće se i na ostatak zemlje. Krajem perioda suvo.

BONUS VIDEO: POTOPLjENI PUTEVI, AUTOMOBILI POD VODOM - Vanredna situacija na jugu Indije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)