OBLAČNO I HLADNIJE SA KIŠOM: Vremenska prognoza za četvrtak, 14. decembar

Novosti online

14. 12. 2023. u 01:00

OBLAČNO i hladnije, sa kišom, osim u Vojvodini gde se prestanak padavina očekuje ujutru. Veća količina padavina, od 20 do 40 mm u roku od 12 sati, očekuje se pre podne na zapadu, a u drugom delu dana na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije.

ОБЛАЧНО И ХЛАДНИЈЕ СА КИШОМ: Временска прогноза за четвртак, 14. децембар

Foto: Tanjug/VLADIMIR SPORCIC

Posle podne u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, a tokom večeri i noći i južne i jugoistočne Srbije, očekuje se prelazak kiše u sneg, uz formiranje, odnosno povećanje snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severozapadni.

Dnevna temperatura bez većeg kolebanja od 7 do 11 stepeni, samo će u Timočkoj Krajini ujutru biti hladnije oko 3 stepena Celzijusa.

Vreme u Beogradu

I u glavnom gradu oblačno i hladnije, povremeno sa kišom, uz slab i umeren severozapadni vetar. Posle podne prestanak padavina.

Dnevna temperatura bez većeg kolebanja oko 9 stepeni Celzijusa.

Prognoza za narednih sedam dana

U petak i za vikend biće osetno hladnije, za vikend uz slab jutarnji mraz koji se u centralnoj i južnoj Srbiji očekuje i početkom sledeće sedmice.

Prema prognozi RHMZ, u petak oblačno, na severu suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom. U brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne, jugoistočne i istočne Srbije padaće sneg koji se krajem dana i tokom noći očekuje i u nižim predelima.

U subotu umereno do potpuno oblačno, u južnim i istočnim predelima Srbije sa snegom, a slabljenje i prestanak snega očekuju se posle podne i uveče. U nedelju i početkom sledeće sedmice suvo vreme, od ponedeljka uz porast dnevnih temperatura.

BONUS VIDEO: POTOPLjENI PUTEVI, AUTOMOBILI POD VODOM -  Vanredna situacija na jugu Indije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu