PAŠTETA na hlebu "vs" lignje na žaru, odnosno podela na "paradajz" i "elitne" turiste, čini se, zastupljeni su ove godine više nego prethodnih. Upravo zato je objava jedne Srpkinje na društvenim mrežama odjeknula Fejsbukom.

Komentari (6)

Mile

11.08.2023. 15:04

Prava elita nikad ne bi pravila podelu na ove i one. To rade skorojevići koji su do juče na taj isti način na plaži jeli paštetu i paradajz, a to i danas krišom čine.

Jedan Mali Paradajz

11.08.2023. 15:36

"elita" n...ani turista kome smeta ako ga neko prska dok je on u moru. I pesak na peškiru dok leži na peščanoj plaži...

darko

11.08.2023. 17:24

..muka mi je vise od snobova koji ismevaju druge misleci dasu oni bolji od ostatka sveta.To samo u Srbiji ima da gledaju kako drugi zive i da ih ismevaju ,nigde u svetu to necete cuti,jedino ovde mrze svoje sunarodnike i svoju zemlju..sram vas bilo!

Bole

12.08.2023. 08:58

U vreme korone bio sam u Medulinu na odmoru jer se moglo samo u hr tada.Nisam mogao da verujem,na gradskoj plaži dosta turista sa zapada i većina na plažu dolazi vukući neka kolica na četiri točka i u njima bukvalno sve.Hrana,piće,suncobran,prostirke ,ležaljke ili stolice i parkiraju u parku ispod borova.Niko ništa ne kupuje sve imaju sa sobom .Pa u čemu je onda problem sa nazivom "paradajz turista" -kad mogu Evropljani što nemogu naši. . (a što se Grčke tiče ko nezna kod njih u prodavnicama se pašteta ne prodaje pa verovatno zato naši nose sa sobom.Ni ja nisam do sada znao da nema da se kupi.