POJEDINI PUTNICI ČEKAJU O PO DVA SATA: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima

Tanjug

30. 07. 2023. u 18:07

PREMA informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 30 minuta, a na ulazu 15 minuta, dok je na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila 60 minuta, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

ПОЈЕДИНИ ПУТНИЦИ ЧЕКАЈУ О ПО ДВА САТА: Ево какво је стање на граничним прелазима

Foto: Privatna arhiva

Na graničnom prelazu Bački Breg, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 15 minuta, na graničnom prelazu Đala, na ulazu, 15 minuta, a na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, 80 minuta.

Na graničnom prelazu Strezimirovci, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, 90 minuta, a na ulazu 30 minuta, dok je na graničnom prelazu Gostun, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila 30 minuta.

Na graničnom prelazu Jabuka, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 45 minuta, a na ulazu 60 minuta, na graničnom prelazu Badovinci, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 25 minuta, a na graničnom prelazu Kotroman na ulazu, 45 minuta.

Na graničnom prelazu Sremska Rača, na ulazu, zadržavanje za putnička vozila je 30 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna vozila je 180 minuta, a na Batrovcima, na izlazu, 120 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila. Na naplatnim stanicama u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO: SREĆOM IZBEGLI OLUJU: U Novom Sadu danas samo pljusak, bez većih nepogoda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!