VOZAČI TERETNJAKA NA MUKAMA: Kolone na pojedinim graničnim prelazima, čeka se i do pet sati

Tanjug

19. 07. 2023. u 18:32

PREMA informacijama AMSS, na graničnom prelazu Batrovci teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju pet sati.

ВОЗАЧИ ТЕРЕТЊАКА НА МУКАМА: Колоне на појединим граничним прелазима, чека се и до пет сати

Foto: Tanjug

Na graničnim prelazima Horgoš i Šid kamioni se na izlazu iz zemlje zadržavaju četiri sata, dok na Kelebiji čekaju tri sata.

Teretnjaci na prelazima Bačka Palanka i Sremska Rača čekaju oko sat vremana. U saopštenju se navodi da je zadržavanje teretnih vozila posledica sporosti u radu susednih graničnih organa.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije od 17.15 časova, putnička vozila na prelazu Gradina na izlazu iz zemlje zadržavaju se oko pola sata.

Kako se navodi, na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

BONUS VIDEO: TRAŽE NOVAC ZA BLANDAŠ: Kikinda obnavlja park iz 1896. godine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)