Najlepši izlozi Knez Mihailove

Promo

07. 07. 2023. u 16:00

BILO da ste turista željan kulture i istorije srpske prestonice ili već stalni stanovnik Beograda zauzet svakodnevnim obavezama, često će vas put naneti upravo u srce grada - Knez Mihailovu ulicu.

Најлепши излози Кнез Михаилове

Foto: Promo

Ova ulica, jedna od najstarijih i najznačajnijih u Beogradu, svojim prvobitnim oblikom datira još iz vremena Rimljana, čuvajući tako događaje ne samo današnjeg Beograda, već i nekadašnjeg Singidunuma.

Kroz istoriju, Knez Mihailova ulica je bila važna i privlačna za razne osvajače, poput Austrijanaca i Turaka, koji su ostavili svoj trag na njoj. No, od 1870. godine, ulica je zvanično nazvana po srpskom princu Mihailu Obrenoviću, dodajući joj još više istorijske dubine.

Danas, Knez Mihailova ulica neguje svoju prošlost i predstavlja centar kulturno-istorijske celine, ali i glavno šetalište i zonu za šoping. Ova ulica je dom najvećim svetskim brendovima iz različitih kategorija proizvoda, kao i bankama, galerijama, knjižarama i restoranima. Svaka sezona donosi poseban šarm Knez Mihailovoj ulici, jer izlozi mnogobrojnih lokala oplemenjuju njen izgled i doprinose prijatnoj šetnji i vizualnom zadovoljstvu. Uz to, tu su i simpatični ulični svirači i prodavci pečenog kestenja koji se brinu o našim ostalim čulima.

U nastavku izdvajamo nekoliko najlepših izloga Knez Mihailove ulice, koje ne biste smeli propustiti:

1. SALT Shop - Na samom početku Knez Mihailove ulice nalazi se jedan od estetski najmodernijih izloga ispred kojeg često zatičemo gužvu prolaznika čiju pažnju privlače raznovrsne boje kao i modeli proizvoda. U pitanju je SALT Shop, prepoznatljivi brend vejp proizvoda.

2. Beogradski izlog
3. The Body Shop

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave