GORANA PONOVO KOD KUĆE: Pronađena devojčica iz Ledinaca za kojom se tragalo pet dana

Lj.P.

09. 06. 2023. u 18:45

- MOJA Gorana je ponovo kod kuće. Posle pet dana agonije, ponovo smo zajedno.

ГОРАНА ПОНОВО КОД КУЋЕ: Пронађена девојчица из Лединаца за којом се трагало пет дана

Foto: Privatna arhiva

Najvažnije je da je pronađena, da je živa i zdrava. Kada se obe malo smirimo, pričaćemo o svemu, a kratko mi je nagovestila da je otišla od kuće zbog ocena.

Ovako, gotovo u dahu nam kazuje Ilizabeta Simić, baka, inače i staratelj petnaestogodišnje Gorane Simić iz Ledinaca, koja je nestala u ponedeljak, 5. juna uveče, kada se nije vratila od drugarice u Sremskoj Kamenici.

- Rekla mi je da je bila kod drugarice - prenosi nam Ilizabeta deo razgovora sa unukom, po njenom pronalasku i povratku kući. - Zahvaljujući medijima koji su objavili da je nestala i njenu fotografiju, građani su je prepoznali na autobuskoj stanici, mislim, u Beočinu, i obavestili policiju, koja me je pozvala i saopštila da je unuka pronađena. Otišla sam po nju i dovela je kući.

Devojčica je, kako smo ranije objavili, nestala u ponedeljak, 5. juna, a baki se poslednji put javila tog dana kasno popodne, rekavši joj da će od drugarice u Sremskoj Kamenici, kući doći autobusom oko 19 časova. U vreme kada je trebalo da stigne, nje, međutim, nije bilo, te je policiji prijavljen njen nestanak.

Porodicu je zabrinulo i to što je devojčicin telefon bio isključen, kao i društvene mreže, i nikome se nije javljala.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar