ZA ODMOR U SRBIJI STIŽE NOVIH 100.000 VAUČERA: Evo kada počinju prijave

Novosti online

26. 05. 2023. u 16:43

NA šalterima svih korporativnih pošta, od utorka, mogu se podneti prijave za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji u vrednosti od 5.000 dinara.

ЗА ОДМОР У СРБИЈИ СТИЖЕ НОВИХ 100.000 ВАУЧЕРА: Ево када почињу пријаве

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Kako je saopšteno iz JP Pošta Srbije građani koji ispunjavaju uslove, mogu se prijaviti i kompletnu proceduru obaviti brzo, lako i bez čekanja, a postupak je još efikasniji ukoliko obrazac prijave prethodno preuzmu, odštampaju, popune i sa pratećom dokumentacijom predaju u najbližoj korporativnoj pošti.

Obrazac prijave dostupan je na sajtu Pošte Srbije www.posta.rs kao i na sajtu Ministarstva turizma i omladine www.mto.gov.rs.

Dodaju da je pored evidentiranja prijava, Pošta Srbije zadužena za dostavu vaučera u vidu vrednosnih pisama na kućne adrese korisnika.

Pozivanjem Kontakt centra Pošte Srbije – 0700 100 300, korisnici se mogu informisati o statusu svojih prijava i uslovima korišćenja vaučera.

U prvom ovogodišnjem ciklusu u januaru, podela vaučera trajala je najkraće u poređenju sa svim prethodnim godinama ove akcije Vlade Srbije za promociju domaćeg turizma, a kvota od 100.000 vaučera utrošena je za manje od dva dana, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: SPEKTAKULARNI SNIMCI KITOVA: Divovi kod obala Argentine pripremaju se za donošenje mladih na svet

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

HRVATI SE NADAJU PADU VUČIĆA, A OVE REČI VLADIKE SERGIJA SVE GOVORE: Dok god raspinju Aleksandra Vučića, znam da nam je dobro krenulo (VIDEO)