SLETITE I ODMAH NA PLAŽU: U neposrednoj blizini aerodroma, na nestvarno lepoj plaži, Royal Thalassa Monastir 5*

Novosti online

29. 03. 2023. u 16:00

TUNIS je zemlja belog peska, slanih jezera, pustinjskih oaza, istorijom ispunjenih gradova i mirisa jasmina. Zemlja kontrasta, koja je na severu prekrivena stablima maslina, a na jugu pustinjskim dinama i predelima sa kaktusima. Očarava svojom 3000 godina dugom istorijom i obećava svojim posetiocima pravu pustolovinu. Ove godine turistička agencija „1 A Travel“ uvrstila je Tunis u svoju ponudu i od srca preporučuje ovaj tajanstveni biser orijenta kao letnju destinaciju.

СЛЕТИТЕ И ОДМАХ НА ПЛАЖУ: У непосредној близини аеродрома, на нестварно лепој плажи, Royal Thalassa Monastir 5*

FOTO: Promo

Hotel Royal Thalassa Monastir se nalazi u mestu Skanes, oko 7 kilometara od centra Monastira, oko 1 kilometar od aerodroma u Monastiru. Bez preterivanja, uz malo sreće sa pasoškom kontrolom i preuzimanjem prtljaga, za manje od sat vremena možete se iz aviona naći na plaži, toliko je blizu. Ne brinite, poletanja i sletanja su atrakcija, ne buka koja će vam smetati.

FOTO: Promo

Royal Thalassa Monastir je poslednji put renoviran 2008. godine. Čine ga trospratna glavna i aneks zgrada i u ponudi ima 278 smeštajnih jedinica. Sve smeštajne jedinica imaju balkon ili terasu, SAT TV, sef, mini bar, klima uređaj, sef, fen za kosu, Wi-Fi internet. Preporučuje se i ljubiteljima golfa obzirom da se nalazi nedaleko od tri golf terena. U sklopu kompleksa je i poznati Spa centar, “The Royal Elyssa Thalasso & Spa”  koji se zauzima porvšinu od 16.500m², a gostima su, pored bogatog Spa i wellness programa, na rapolaganju i bazeni, nekoliko restorana i barova. Usluge Spa centra se mogu nazvati izuzetno luksuznim i nisu uključene u cenu, već s e mogu koristiti uz dodatnu doplatu.

FOTO: Promo

Za decu tu je igralište, mini klub (4-10 godina), dečiji bazen. Hotel ima svoju prelepu peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke i dušeci su besplatni na plaži i oko bazena. Peškire za bazen i plažu, gosti mogu koristiti uz plaćanje depozita na recepciji. Na plaži postoje dva bara, jedan za osveženja, a drugi veći, sa kompletnom ponudom pića, koji jedan deo dana predstavlja i snek bar.

FOTO: Promo

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima nekoliko restorana – Chef’s Market (glavni restoran), Mona (a la carte restoran koji je otvoren u periodu novembar-maj, služi ručak i večeru), La Voile (a la carte restoran otvoren u periodu jun-septembar, služi ručak i večeru). U ponudi hotela je i nekoliko barova – PPool Bar, Bar Plage i La Voile Bar. U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Od dodatnih usluga, koje se i plaćaju, tu je servis za pranje i peglanje veša, lekar na poziv, menjačnica, frizer, salon lepote.

FOTO: Promo

Royal Thalassa Monastir ima otvoreni (1.300m²) i zatvoreni bazen, dečiji bazen, jacuzzi, stoni tenis, terene za tenis, mini golf, odbojku na plaži, animacije. 

FOTO: Promo

Naša iskrena preporuka je da posetite magičan Tunis , iz kog ćete se sigurno vratiti uz pregršt predivnih uspomena, pustinjskog peska i možda nekom pustinjskom ružom. Agencija „1 A Travel“ za svoje putnike je pažljivo odabrala kvalitetne hotele u Hamamemtu, Susu, Monastiru i Mahdiji. Na zvaničnom sajtu možete u svako doba napraviti online rezervaciju a za sva pitanja tu je kontakt centar koji možete dobiti pozivom broja 011/655 78 00.

FOTO: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili