SELAKOVIĆ POSETIO DEDU ĐORĐA U SOLUNU: "Bolesti i godine učinile su da se teže kreće, zato smo mu na poklon doneli kolica"

Novosti online

23. 03. 2023. u 12:28

MINISTAR za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković posetio je u Solunu dedu Đorđa Mihajlovića, čuvara Srpskog vojničkog groblja Zejtinlik, i tom prilikom uručio mu na poklon kolica.

СЕЛАКОВИЋ ПОСЕТИО ДЕДУ ЂОРЂА У СОЛУНУ: Болести и године учиниле су да се теже креће, зато смо му на поклон донели колица

Foto: Instagram/nikolaselakovic.official

- U utorak 21. marta, nakon Konferencije socijalno-ekonomskih saveta u Solunu, posetio sam našu živu legendu dedu Đorđa Mihajlovića, čuvara Srpskog vojničkog groblja Zejtinlik, svedoka istorije. Deda Đorđe 1. maja puni 96 godina, a bolesti i godine učinile su da se teže kreće, zato smo mu na poklon poneli kolica sa kojima će moći da dođe do večnog počivališta 7.441 srpskog ratnika, koje su čuvali njegov deda Savo, otac Đuro, a od 1961. godine on - objavio je ministar Selaković na svom Instagram profilu, uz fotografije susreta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

VREMENSKA PROGNOZA ZA JUN, JUL I AVGUST: U julu temperature ispod 25 stepeni, od 10. avgusta toplotni talas