NAJLEPŠE TURISTIČKO MESTO TUNISA: Upoznaje Hamamet i njegove plaže svetlog peska

Promo

14. 02. 2023. u 16:00

NA božanstvenoj peščanoj plaži, među baštama sačinjenim od redova palmi, smestio se Hamamet, poznat kao najlepše turističko mesto Tunisa.

НАЈЛЕПШЕ ТУРИСТИЧКО МЕСТО ТУНИСА: Упознаје Хамамет и његове плаже светлог песка

Foto: Promo

Prelepu destinaciju upotpunjuju fenomenalni hoteli, a jedan od onih koji definitivno ispunjavaju očekivanja na odmoru je Steigenberger Marhaba Thalasso 5*.

Bilo da tragate za nezaboravnim porodičnim putovanjem ili romantičnim begom u dvoje, kako biste se opustili i uživali u idiličnoj morskoj atmosferi, u ovom hotelu ćete pronaći ono  što tražite. Kompleks ima dva otvorena bazena sa slatkom vodom i jedan zatvoren sa slanom vodom, za svačije afinitete, ali najlepše kupanje je svakako na plaži, na kojoj se sam hotel nalazi, a gde vas čekaju kristalno čiste vode Sredozemnog mora. Dok vas greje toplo sunce, sigurno ćete poželeti da se osvežite, a to možete u bilo koje doba dana, u baru na plaži ili pored bazena.

Foto: Promo

 

Ako i na odmoru volite da započnete dan aktivno i da vodite računa o sebi, možete iskoristiti odlično opremljenu teretanu hotela ili se zabaviti uz partiju tenisa, odbojke na pesku, gimnastike u vodi i još mnogih drugih aktivnosti. Ako želite da naučite nešto sasvim novo, hotel organizuje razne zanimljive kurseve, kao što je kurs jahanja, golfa, kuvanja, pa čak i kurs arapskog. Zašto ne iskoristiti priliku da osetite duh prelepog Tunisa u potpunosti.

Foto: Promo

 

Tokom svog boravka daleko od tereta svakodnevnih obaveza pravi je ugođaj odvojiti vreme samo za opuštanje. Tretmani u spa centru, kao što su masaže i sauna, pružiće vam potpunu relaksaciju i maksimalan doživljaj luksuznog letovanja, a da biste bili u punom sjaju tokom odmora, u hotelu se nalaze i salon lepote i frizer. 

Foto: Promo

 

Dok koristite ove fenomenalne pogodnosti hotela, ne morate brinuti o vašim najmlađim članovima porodice, jer će oni za to vreme imati priliku da iskoriste aktivnosti osmišljene samo za njih. Za celodnevno brčkanje mališana tu je dečiji bazen, a za one uzrasta od 4 do 12 godina organizovan je kreativan dečiji klub, zbog kog će se vaša deca svakodnevno radovati zabavnim igrama, ogledima i novostečenim drugarima.

Foto: Promo

 

Usluga u hotelu Steigenberger Marhaba Thalasso 5* je All Inclusive, pa glavni restoran funkcioniše na nivou samoposluživanja, sa velikim izborom sveže pripremljene hrane lokalnih i internacionalnih ukusa. Pored njega, postoje i 3 a la carte restorana raskošne kuhinje i prijatne atmosfere idealne za posebne prilike. Tokom dana su gostima na raspolaganju i razne užine, poslastice, i vegetarijanski meni.

Foto: Promo

 

Tople večeri u hotelu Steigenberger Marhaba Thalasso 5* obeležene su programima i muzikom uživo, pa ih sa najdražima možete provesti u nezaboravno dobroj atmosferi. Ako ipak zaželite da se upoznate sa lepotama Tunisa i ritmom života van hotelskog kompleksa, uputite se u šetnju na beskrajno dugim, zlatnim plažama i uživajte u istoriji Tunisa koja izvire iz svakog njegovog kutka. Hotel Steigenberger Marhaba Thalasso 5* nalazi se na samo 5 kilometara od centar Hamameta, što je idealna lokacija za one koji ne žele da borave isključivo u hotelu. Do kraja februara, za rane rezervacije i uplate avansa u predviđenom iznosu, ovaj hotel odobrava čak 25% popusta

Foto: Promo

 

Tunis je najnovija destinacija u ponudi turističke agencije „1 A Travel“, koja u svojoj ponudi ima već dugačku listu hotela i u Turskoj i Egiptu. Celokupnu ponudu možete naći na zvaničnom sajtu agencije, gde možete napraviti i online rezervaciju, a za svaki savet možete pozvati kontakt centar na 011/655 78 00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UBIJEN ANTON IGOŠIN: Reprezentativac poginuo u Ukrajini