ŠESTOMESEČNA BEBA PREMINULA U KURŠUMLIJI: Dečak primljen u Dom zdravlja bez znakova života - obdukcija će pokazati uzrok smrti

D.Z.

31. 01. 2023. u 13:05

NA GROBLjU u kuršumlijskom naselju Markoviće danas će biti sahranjena šestomesečna beba V. R. preminula u subotu, 28. januara, a čiji će uzrok smrti pokazati rezultati obdukcije koja je obavljena u Nišu.

ШЕСТОМЕСЕЧНА БЕБА ПРЕМИНУЛА У КУРШУМЛИЈИ: Дечак примљен у Дом здравља без знакова живота - обдукција ће показати узрок смрти

Foto: Privatna arhiva

Obdukciju, čiji se rezultati očekuju narednih dana, naložilo je Više javno Tužilaštvo u Prokuplju, a prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", šestomesečni V. R. je imao jaku respiratornu infekciju, povećanu temperaturu i povraćanje.

Po prijemu u kuršumlijski Dom zdravlja, po tvrdnjama dežurne doktorke u Hitnoj službi ove zdravstvene ustanove, beba nije davala znakove života.

Inače, da je šestomesečni dečak preminuo, njegov otac R. R. objavio je na društvenoj mreži Fejsbuk, a na čitulji se navodi da će sahrana biti obavljena danas u 14.00 časova na groblju u kuršumlijskom naselju Markoviće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI RUSI? Skandalozno izvinjenje reprezentativca Albanije koji je prostački vređao Srbiju