GUŽVA NA GRANICAMA: Teretna vozila na Batrovcima čekaju pet sati prilikom izlaska iz zemlje

Tanjug

11. 01. 2023. u 18:16

PREMA informacijama Uprave granične policije u 17.30 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, a na prelazu Kelebija, na izlazu 180 minuta.

ГУЖВА НА ГРАНИЦАМА: Теретна возила на Батровцима чекају пет сати приликом изласка из земље

Foto: Printscreen/AMSS

Na prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta, na Batrovcima 300 minuta, a na Gradini 180 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na deonici Brestovik - Smederevo (Petrijevo) planirani su radovi 13. januara od 7.30 do 15.30, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto-putu E-75 kod petlje Trupale do 13. januara odvijaće se radovi na montaži elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu. Zbog toga je zatvorena preticajna traka ka Beogradu, dok se saobraćaj odvija voznom trakom, a radovi se izvode od 7 do 15 časova.

Na deonici petlja Inđija - petlja Stara Pazova u zoni naplatne stanice Stara Pazova, a u smeru ka Beogradu izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji čeone naplatne stanice Stara Pazova, a radovi će trajati do 15. maja.

Saobraćaj se odvija prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji. Na ulazu u Grocku iz pravca Beograda do 16. septembra od 7 do 17 časova odvijaju se radovi na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš – Mladenovac uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Bela Palanka – Pirot odvijaju se radovi na sanaciji klizišta „Osmakovo“, a saobraćaj se odvija desnom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.

BONUS VIDEO:

DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: Na Trgu nastupaju Bregovic i Tifa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024