JUNAČKO SRCE STEFANA I MILOŠA: I sledeći božić će zajedno po badnjake

D. Z.

07. 01. 2023. u 12:40

DALIBOR Jevtić gradonačelnik Štrpca i Goran Rakić predsednik Srpske liste i predsednica opštine Gračanica posetili ranjene dečake iz Gotovuše u bolnici u Gračanici Gračanica

ЈУНАЧКО СРЦЕ СТЕФАНА И МИЛОША: И следећи божић ће заједно по бадњаке

foto D.Z.

- Stefan i Miloš su odlučni da i naredni Božić idu zajedno za badnjake, mi smo tu da im pomognemo i sa svojim narodom da se borimo za mir i slobodu i da budemo svoji na svome-rekao je danas Dalibor Jevtić gradonačelnik Štrpca koji je sa predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem i predsednicom opštine Gračanica Ljiljanom Šubarić danas posetio dvojicu povređenih srpskih dečaka Stefana i Miloša Stojanovića u Kliničkom centru u Gračanici gde se nalaze na lečenju od zadobijenih povreda.

Jevtić, Rakić i Šubarić su Stefanu(11) i Milošu(21) poželeli brz oporavak i da se što pre vrate svojim domovima a iz KBC u Gračanici ističu da su dečaci stabilno ali da su i dalje pod nadzorom lekara .

- Sve ove godine su nas ugrožavali i proterivali, a moja poruka je za sve da vam decu nećemo zaboraviti i nećemo vam oprostiti ono što ste juče uradili - rekao je ispred KBC u Gračanici Goran Rakić predsednik Srpske liste pozivajući međunarodnu zajednicu da pokažu da im je stalo da zaštite srpski narod na terenu.

On se zahvalio srpskim mladićima na hrabrosti.Inače, Stefana i Miloša hicima iz vatrenog oružja ranio je lokalni Albanac iz vozila u pokretu a kako je istakao graodnačelnik Štrpca Dalibor Jevtić, zbog ovog napada privedena su dvojica Albanaca, dok je jedan od njih priznao krivicu.

BONUS VIDEO - NAJPOTRESNIJI SNIMAK UOČI BOŽIĆA: Cela Srbija je plakala zbog malog Stefana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)