KAZNE za silovanje i druge oblike nasilja nad ženama, prema inicijativi koju je predsednik države Aleksandar Vučić uputio Vladi, drastično se pooštravaju, a uslovni otpust za silovanje, obljubu nad detetom, obljubu nad nemoćnim licem i obljubu zloupotrebom položaja se ukida.

Komentari (5)

Sale

22.10.2022. 10:41

Odlično, tačno tako ! Da prekinemo sa zatvaranjem oči, i sa skrivenim moralom koji su (kroz liberalne ideologije sa zapada) upali u narod ! Čvrsto i jako, država neka zatvori vrata ovoj struji...

Srđan

22.10.2022. 10:56

Zašto se zaustaviti na tome? Ja prvi, kao poreski obveznik, pošten čovek kojeg zakon nije upoznao, domaćin koji uredno sve svoje namete kao preduzetnik izmirujem, ne bih voleo da se tim ljudima koji naprave te zločine, garantuje obrok i toplo prenoćište, a da zauzvrat ne daju ništa. Drugim rečima, iako si u zatvoru, imaš da radiš 2 smene i jednu da spavaš, da radom bez bilo kakve nadoknade finansijske izlečiš bolesnu dušu i vratiš dug kojim si svojim zločinom napravio. E to je kazna, koje bih voleo da vidim, a ne izležavanje, bez slobode, sa dovoljno vremena da se razmišlja o boleštinama i na sve to gratis obroci u toplom krevetu - to nije adekvatna kazna, po meni, za takve "ljude".